referenties

DSCF0265-2-204x300

Beste Michiel, wat een enthousiaste artiest ben jij! Je hebt de Oranje Franje muzikaal ondersteund en speelt in op de wensen van de klant en publiek. Fantastisch repertoire en goede stem. Dank voor je aanwezigheid.
Rinke van den Bor, Evenementencoördinator gemeente Heemstede, april 2018
Hartelijk dank voor de fantastische muzikale ondersteuning tijdens ons feest. Fijn dat je op alle soorten aanvragen in kan spelen. Het was een top feest voor iedereen!
Marjolein, januari 2018
Michiel heeft tijdens ons jaarlijkse Burgemeestersdiner de muzikale omlijsting verzorgd. Een sfeervolle achtergrond, die zeker heeft bijgedragen aan de goede en ontspannen sfeer en het doen slagen van de avond.
Lida Keijzer, Provincie Noord-Holland, januari 2018
Echte sfeermaker op een feestje! Michiel is bij ons thuis geweest en heeft de hele avond op de piano gespeeld en gezongen. Het was heel ongedwongen en verzoeknummertjes zijn geen probleem. Gezellig meegezongen het laatste uur, waarbij goed op de stemming werd ingespeeld. Kortom, een topavond! Zeker een aanrader!
Tessa, september 2017
Nadat Michiel met Martijn van ‘It Started In Space’ al een paar uur op ons straatfeest had gespeeld, was bij hem de batterij nog niet leeg. Hij speelde erg goed in op het publiek. Zo speelde hij met de kinderen stop-dance, wat een geweldig succes was. Ook speelde hij achtergrondmuziek en speelde hij piano met de jonge pianisten uit de straat. De piano gaf een heel gemoedelijke sfeer aan het straatfeest. Een aanrader!
Een straat uit Enschede, augustus 2017
Wij hebben echt een hele leuke middag gehad, en vrienden en familie met ons. Iedereen is net weg, nog even heerlijk nagezeten. Jij bedankt, en ik hoop tot een volgende keer…
Ben en Hester, augustus 2017
Michiel is komen spelen op de surpriseparty van onze 18 jarige tweeling. Iedereen was blij verrast dat er ineens een piano met pianist in de huiskamer stond! Met muziek voor iedere leeftijd kreeg hij een aantal gasten aan het zingen. Voor ons was het een feestje op het feestje… Dankjewel!
Joyce, maart 2016
Je speelt met groot gemak en het plezier klinkt daarin door. Ik vond het méér dan leuk dat je er was!
Nelleke, september 2015